Campionatul european de gimnastica 2012

Felicitari gimnastelor romane! Nu stiu cum in tara asta sunt promovati maimutoii aia care invart o minge o ora jumatate, maimutoi care nu au mai reusit nici o performanta de ani buni, in defavoarea acestor tinere care fac cunoscut numele Romaniei pe harta sporturilor.
Daca deschizi tv-ul si asculti intreg buletinul de stiri sportive, observi ca 99% dintre ele sunt despre "regele sportului romanesc", fotbalul. Chestia asta ma enerveaza maxim. Tin minte anii trecuti cand echipa Holtchim a castigat Mondialul la handbal si aceasta informatie a fost difuzata dupa ce s-a vorbit de bomba sexi a lui Dodel. Sau anul acesta cand baietii de la tenis au castigat la dublu. Stirea a fost difuzata dupa ce s-a vorbit despre scandalul in care este implicat Mitica Dragomir. Sa nu mai zic de scrima...


Echipa de aur la Campionatul European de gimnastica feminina, Bruxelles 2012 a castigat: patru medalii de aur: Sandra Izbasa (sarituri), Catalina Ponor (barna), Larisa Iordache (sol) si in concursul pe echipe! Si doua medalii de argint: Catalina Ponor (sol), Larisa Iordache (barna).

Rusine televiziunilor care nu acorda acestor talente, atentia pe care o merita. 
Iar voi fetelor, aveti respectul meu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

I know you love me...