2009 4 me

Anul a inceput fulminant cu petrecere de Rev.Prima data cu prietenii mei.A fost distractie maxima, muzica buna all night pe gustul meu, sampanie la miezul noptii, emotii, dorinte scrise pe hartiute si pastrate peste an.A mea s-a indeplinit in cursul anului.
Later a inceput scoala, da ea, un fel de Bau Bau care sperie pe toata lumea.Am facut ceea ce am vrut, facand parte din redactia revistei liceului.Am avut reusite si momente la care am sperat toata viata.Am fost laudata si recompensata pentru munca mea.
Mi-am luat adio si de la El, a plecat pentru totdeauna.Fiecare a pornit pe drumul lui.
Acel capitol dintre noi s-a incheiat!
In februarie l-am cunoscut pe Liviu cu care am o relatie si acum, am trecut amandoi prin multe, si bune si rele, am avut momente de fericire si de tristete, insa el m-a invatat sa iubesc din nou si sa primesc iubire.L-am primit in sufletul eu si am realizat ca am nevoie de el!
Iarna se ducea incet, incet si primele raze timide ale soarelui au aruncat caldura peste orasul armotit.Au inceput zilele de chiul cu gasca, zilele petrecute cu Liviu sau cele in care eram all alone in Herestrau si citeam pana cand uitam sa ma intorc acasa.
Vara a debutat cu sfarsitul scolii (ce aiurea suna:P).Mi-am luat adio de la colegi si eram ready pentru distractie.Asa ca am petrecut 3 luni in care am facut ce am vrut, cand am vrut, fara deadline-uri, fara regrete, mi-am trait vita din plin.M-am imbatat pentru prima oara in viata, am petrecut pana dimineata cu prietenii, am ascultat muzica, am invatat sa cant la chitara, mi-am aniversat majoratul, am fost la munte unde mi-am invins teama pentru inaltimi, la mare am vazut rasaritul, m-am plimbat noaptea desculta pe nisipul rece si am facut baie la miezul noptii.
Am petrecut zile magice cu Liviu, zile in care ma simteam ca un copil, altele in care ma simteam iubita si asa mi-am dat seama cat de mult il iubesc si cat ma iubeste.
Am fost si la Greenfest cu gasca...muzica buna (gen:Viata de vie, Guano Apes, Stefan Banica Jr), bere la greu, praf, atmosfera de concert, pogo-uri si mancat la Mc la 12 jumate.Intr-un cuvant:distractie.
Nu pot uita plimbarile nocturne cu prietenii intr-o liniste profunda intrerupta doar de chitara...note, sunete, versuri, melodii.
Am citit o multime de carti care m-au transpus in universuri diferite, care mi-au prezentat realitatea "lor", citate care m-au impresionat salasluiesc acum in caietul copilarie mele, caiet care il am de mica si in care notez pasaje din carti.Recitesc din cand in cand si imi amintesc cat de mult mi-a placut sau din contra, displacut respectiva carte.
A venit cel mai greu an din viata mea, odata cu toamna.Plecam spre scoala pasind pe covorul de frunze aramii spre ultimul meu an de liceu.Am imbratisat cu totii schimbarea BAC-ului chiar daca unora nu le place.
Sfarsitul anului a fost controlat de lumea politica, certurile interminabile dintre partide, a fost ales din nou Basescu si eu am votat.Doar in primul tur.
Am fost cuminte anul aceasta asa ca a venit Mosu' la mine, moment pe care nu-l voi uita prea usor, imi voi aminti mereu emotia care se citea in ochii verisorei mele, Nana cand l-a vazut.Uimirea, fericirea, satisfactia...
Anul asta s-au intamplat multe si in luma mondena, a murit Michael Jackson, Gheorghe Dinica
si Britney Murphy.Au concertat la noi in tara Madonna, The Rasmus, James Blunt, Tiesto, Nazareth, Placebo, Michael Bolton, The Killers, Vaya con Dios, Demis Roussos si multi multi altii.
Anul 2009 se incheie cu inca o petrecere de pomina alaturi de prieteni.A fost un an bun pentru mine, in care am avut parte de clipe de fericire si de tristete totodata, insa indiferent de natura lor, intotdeauna am ramas cu capul sus!

Concluzie:
In 2009 am:
  • cunoscut persona deosebite care mi-au devenit prieteni
  • ascultat milioane de ore muzica.
  • petrecut alaturi de cei dragi.
  • incercat sa-mi pretuiesc familia mai mult.
  • invatat sa iubesc si sa fiu iubita.
  • incercat sa am grija de cei din jur.
  • deschis blogul meu si am incercat sa nu-l neglijez.
  • citit mult.
  • plans,m-am bucurat, am fost multumita, razvratita, fericita, suparata, dezamagita, multumita...

Pentru toate astea iti multumesc 2009!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

I know you love me...