Zeitgeist 2012 part 2

Zeitgeist iti ofera posibilitatea de a vedea si search-urile targetate. Adica, ce au cautat userii din respectiva tara, asa ca cititi si minunati-va. Ce au search-uit romanii in 2012.Sa le luam pe rand:

In ceea ce priveste topul melodiilor: romanii au fost interesati de piesa lui "Conector", "Vara nu dorm" si de versurile porno din melodia lui Corina. In top si-a mai facut loc tipa aia creepy din serialul ala creepy pentru adolescenti, trupa Mandinga si mega hitul Gangnam Style.

Topul emisiunilor este castigat detasat de emisiunea de succes "Romanii au talent". Adica, romanul cu telecomanda in mana a zis ceva de genu': "Ba, io sunt roman, nu? La ce sa ma uit? La romanii au talent, clar!". Mai sunt emisiuni pline de substanta gen: Acces Direct, Happy Hour, In puii mei. M-a surprins intrarea lui Badea cu a lui "In gura presei" (respect pentru acesti useri). Iar bomboana de pe coliva, cireasa de pe tort este reprezentata de emisiunea lui Urania, tanti aia cu zodiile. Fabulos!

In ceea ce priveste topul persoanelor, se pare ca romanii au contribuit si ei la search-ul mondial cu keyword-ul Whitney Houston. Politicienii nu lipsesc de aici, Nastase ghinionistul cu glontul in gat si Basescu cu "a fi demis sau a nu fi demis". Un mare plus pentru search-urile legate de gimnastele romance. Gog e si el prezent. Cum care Gog? Gog mentalistul!

Rezultate Bacalaureat, RObotzi si 9gag-ul se regasesc in topul cautarilor. Apare si keyword-ul filme online, ca doar avem in sange, dorinta asta de a urmari ceva fara sa platim (nu discut acum despre initiativa Voyo). Apare mentionat iar, serialul ala creepy unde pustii aia sunt terorizati de niste tipi dubiosi mai ceva ca talibanii.Am lasat la sfarsit cele mai frumoase topuri, carcateristice pentru noi, ca natie...

Topul Cum sa:
-se saruta
-se face
-se deseneaza
-se scrie
-se voteaza
-cum se machieaza.
Inainte de orice actiune, romanu' cauta pe Google, si astfel apar cele mai trasnite cautari. Auzi, cum se saruta? Pai pleaca dracu' din fata PC-ului, si du-te si incerca live! Romanii cred ca au search-uit si cum se face sex, dar Google-ul e simtit si nu a inclus asta in search-uri.

Si topul Ce este:
-iubirea
-dragostea
-prietenia
-fericirea.
Natie de fericiti, tata! Pune-ti dracu' mana si da-ti un search referitor la metodele contraceptive, ca sa nu mai ramaneti gravide la 12 ani si sa va abandonati copiii pe te miri unde. Sau cautati pe net informatii despre carti, despre documentare, despre filme interesante. Informati-va despre ciudatenii, despre istorie, despre civilizatii, despre muzica. Cititi carti despre dezvoltarea personala, despre cum sa deveniti mai buni si poate ceva ceva se va schimba in tara asta. Pentru ca noi, generatia asta de acum putem schimba tara. Nu parintii nostrii. Ei si-au facut datoria si ne-au oferit libertatea in '89. E timpul ca noi sa facem ceva!!!

Interesante search-uri. Unele din top m-au surprins in mod placut, altele m-au dezamagit. Pentru toate listele uitati-va aici.

Sa "citim" in 2013 lucruri mai relevante, zic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

I know you love me...