Apa pe Luna

Azi un nou logo la Google.Unul ciudat.M-a pus pe ganduri...
Am dat click pe logo si link-ul m-a trimis la o stire fantastica.S-A GASIT APA PE LUNA!!!"Am găsit apă şi nu doar o cantitate mică, ci cantităţi importante", a declarat, vineri, Anthony Colaprete, responsabilul ştiinţific al misiunii LCROSS (Lunar Crater Observation and Sensing Satellite).


"Intr-un crater de 20 - 30 de metri am gasit echivalentul a 75 de litri de apa", precizează Colaprete.


Un alt oficial al NASA, Gregory Deloy, de la Universitatea din California, a explicat ca aceasta este o descoperire "extraordinara" şi "majora".Acesta descoperire mi se pare una foarte importanata.Apa pe alte planete sau in acest caz pe Luna?Am citit opinia unei persoane pe un forum care condamna actiuniile intreprinse de NASA avand in vedere ca "avem apa pe Pamant, de ce cautam pe alte planete?"Acesta parere mi s-a parut extrem de naiva si as vrea sa ii dau o replica persoanei despre care am vorbit.

Raspunsul meu:Da, avem apa dar unde e apa e si viata...nu ti-ar placea sa intalnesti alte vietuitoare de tot felul in acest imens Univers?Sa stii ca exista altundeva fiinte umane ca tine?Sau din contra care nu seamana deloc cu tine?
Eu sunt de parere ca exista cel putin o planeta la fel ca Terra.Am fi deosebit de egoisti daca nu am realiza acest lucru.

Un comentariu:

  1. si ce faci cu 75 de litri de apa...asta e asa de ochi lumi dupa cum mi se pare mie

    RăspundețiȘtergere

I know you love me...