Pitipoance

Faceti cunostinta cu pitioanca anului 2012.

Sa o numim Andreea (pe majoritatea pitipoancelor c***e le cheama asa). Andreea este studenta la o facultate de p***e. Si-o arde toata ziua prin cafenele gen Tonka si Freddo Bar & Lounge cu prietenele, comanda 5 frappe-uri si fumeaza un pachet de Vogue de trandafiri. Isi dau check-in-uri pe Facebook ca sa vada hater-ii pe unde stau ele in timpul liber. Andreea ajunge pe la facultate maxim de doua ori pe semestru. In timpul sesiunii si la sfarsitul ei, ca sa vada cate restante trebuie sa plateasca.

Andreea este o pasare de noapte si functioneaza doar in weekend-uri, atunci cand isi aduna proastele curvele prietenele si ies la agatat. Unde? In cluburi renumite gen: Fratelli, Chaboo, BOA, Bamboo, Le Gaga, Bellagio. Acolo, are ocazia sa-si etaleze oufit-ul cumparat de iubi. Fusta scurta si bluzita transparenta. Tocuri in culori tipatoare si genti sclipitoare. Lunea, este cea mai importanta zi din saptamana. Andreea are sarcina dificila de a cauta printre pozele clubului si de a se eticheta. Urmeaza share-ul pe Facebook. Like-urile. Orgasm total. "Uite fata, cati giboni baieti mi-au dat like". Apare invidia intre prietene. Unul a comentat ca Andreea e mai buna decat celelalte. Andreea se gandeste inca de marti pe unde va "ataca" in weekend. Vinerea, zi de relaxare: shopping si intretinerea unghiilor.

Andreea nu citeste, nu se uita la filme sau seriale, in schimb, urmareste cu interes presa mondena. Intotdeauna vei gasi la ea, ultimile numere din revistele glossy si editiile din Cancan si Click. Completeaza cu sfintenie fiecare quiz din aceste reviste. (Cat de trendy esti? Cum te vad barbatii? Cat de senzuale sunt buzele tale?). Nu se uita la tv decat foarte putin, a auzit ca tv-ul prosteste. Nu poate renunta insa la emisiunea lu' Maruta, show-ul lui Capatos si Dansez pentru tine. Gustul muzical al Andreei este unul variat. Asculta mai multi DJ (nu e de ajuns?). DJ Sava, Play and Win, DJ X-ulescu si DJ UnCoiLipsa. Youtube-ul e plin de mix-uri de club. Si doar nu ar vrea sa se faca de ras in fata vitelor prietenelor nestiind o super fita de melodie, asa ca in timp ce se spoieste isi aplica make-up-ul asculta astfel de mixuri.

Sa traiesti, Andreea! Tu esti viitorul! Romania are nevoie de specimene ca tine. Nu te schimba deloc.

Ne meritam soarta...astfel de individe cu idoli precum Monica Columbeanu, Tonciu, Crudu, sunt pretudindeni. Si nimeni, se pare, nu are nimic impotriva.

Long live the bitches!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

I know you love me...