Jurnal studentesc [part 7]


Data: 30.11.2012
Mood: Happy
Melodie: Parov Stelar - For all we know


Semestrul asta am niste cursuri extrem de interesante: Gestionarea crizelor de imagine, Comunicare nonverbala, Etica si dreptul in comunicare si Mass media si societatea.
Acesta din urma este extrem de captivant. Seminarul este unul neobisnuit, nu este unul tipic. Teste, note, prezente, activitate de seminar, proiect final. Nuuu... La seminar, vizionam filme. Exact. Filme.

La ultimul seminar, profa ne-a pus sa ne uitam la Shattered Glass. Film care urmareste activitatea dintr-o redactie a unei reviste de succes americane. Un film care pune la indoiala etica jurnalistilor, a editorilor. Actorul principal, Hayden Christensen, (Da! L-au facut pe Anakin Skywalker, jurnalist) joaca incredibil rolul unui jurnalist de succes, un star in redactie, care isi fabrica articolele. Actorul interpreteaza un mincinos patologic care forteaza povestile pana dincolo de limita imaginatiei.

Un film excelent! Un film care intareste afirmatia "nu tot ce zboara se mananca", si care da o palma presei. Este scos in evidenta faptul ca desi aveau nenumarate articole bune de oferit publicului, preferau senzationalul creat de personajul interpretat de Christensen. Problema inca prezenta in mass media cotidiana.

Recomand! Urmariti acest film. Mai multe review-uri pe Rotten Tomatoes.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

I know you love me...