Apocalipsa - 21 decembrie 2012

Mai avem mai putin de o luna pana la sfarsitul lumii. Potrivit calendarului mayas, 21 decembrie 2012, este data in care locuitorii Terrei dispar.

Eu nu cred in sfarsitul lumii, sunt de acord ca ceva se va intampla, (dar zilnic se intampla cate ceva), insa nu cred ca lumea va inceta sa dispara. Nimeni nu a stabilit cu certitudine cum a aparut de fapt viata pe Pamant, dar sunt capabili sa determine cand murim? Sunt numeroase teorii legate de acest subiect, iar daca nu aveti altceva mai util de facut, cititi-le. Bunica-mea in varsta de 75 de ani, face research vis-a-vis de acest subiect zilnic. Si de fiecare data cand vorbesc cu ea, vine cu o alta idee referitoare la modul in care murim.


Azi, din lipsa de ocupatie, am cautat si eu niste chestii legate de 21 decembrie. Si dau peste articolul asta.

WTF? S-a amanat Apocalipsa? De ce? Imi facusem provizii de popcorn si aveam bilete in primul rand. Cum adica s-a amanat? Se pare ca, au aparut alte studii care demonstreaza "intarzierea" sfarsitului lumii.


Ce pretentie aveam noi sa plece trenul la ora stabilita, avionul sa aterizeze la ora anuntata, profesorul sa intre la curs la ora exacta, deadline-urile sa fie respectate, cand nici macar sfarsitul lumii nu vine cand trebuie?

Un comentariu:

 1. NECREDINTA, TEAMA, HAOS, DISPERARE...Iata cateva dintre starile si sentimentele care ii caracterizeaza pe cei mai multi oameni in aceasta perioada de timp, nu intamplator denumita in Scriptura ca fiind cea a “ZILELOR DIN URMA”. Aceasta psihoza, aceasta nebunie mediatica ce a cuprins intreaga planeta in momentul actual scoate la iveala cel mai evident lucru prevestit de Biblie, si anume: NECREDINTA SI NEPUTINTA OMULUI DE A SE INCREDE CU ADEVARAT IN DUMNEZEU!

  Istoria omenirii a cunoscut prevestiri de tot felul privind un eventual “sfarsit al lumii”, insa oamenii nu au invatat nimic din toate aceste SEMNE FALSE si AMAGIRI prin care satan isi deruleaza cea mai mare lucrare de ratacire a omului. Biblia – Cuvantul lui Dumnezeu – reprezinta singurul loc in care se arata celor ce au “ochi si urechi de auzit” ca sfarsitul tuturor lucrurilor si implicit a intregului sistem format din MATERIE, TIMP si SPATIU nu va imbraca forma descrisa de mintea umana.

  Anul 2012, calendarul Maya, civilizatia mayasa, si toate celelalte nascociri cu caracter apocaliptic, menite a-l aduce pe omul fara credinta la apogeul disperarii nu au nici un fundament biblic si, in mod evident, reprezinta o MINCIUNA si UN FALS dovedite prin Cuvantul lui Dumnezeu. Din nefericire, cea mai mare parte a omenirii, prin aportul sustinut al stiintei, cultelor religioase si al mass mediei, a cazut in aceasta capcana mediatica fara precedent. Marturie stau numeroasele exemple, surprinse pe intreg mapamondul, in care oameni apartinand tuturor categoriilor sociale si-au parasit locurile de munca, au renuntat la bani, la locuinte, unii chiar la familie, refugiindu-se in natura, cat mai departe de aglomeratiile urbane, construindu-si tot felul de adaposturi si buncare care sa ii salveze de la un posibil dezastru.

  aflati mai multe :

  http://www.strainisicalatori.blogspot.com.es/p/21122012-calendarul-maya-sfarsitul.html

  RăspundețiȘtergere

I know you love me...