Calatorie prin mintea unei adolescente

In zilele noastre rareori gasesti un om de valoare.Lumea e interesata doar de mondenitati, de bani, de boys, de sex etc.Si totusi in acesta crazy world este Raluca.Verisoara mea, care in ciuda tutuor greutatilor pe care le-a intampinat a trecut peste toate cu capul sus si nu a vrut sa-i stea nimic in calea visurilor sale.
Inca de mic copil, Raluca vroia sa scrie o carte.A inceput sa scrie mici povestiri si chiar nuvele insa apogeul literar l-a obtinut vara asta cand a reusit sa termine primul sau roman.
Volumul este programat sa iasa din tiparnita editurii la sfarsitul lunii septembrie.Este un roman foarte interesant, eu am fost prima care a citit draftul.Detalii in privinta cartii nu pot da-deh, drepturi de autor.Spun doar ca este o carte foarte speciala despre adolescenti.Despre viata lor, despre greutatiile intampinate si nu in ultimul rand despre dragoste.
Cautati in aproximativ o luna in librarii cartea "Calatorie prin mintea unei adolescente".Este o carte care merita citita.
Jo garanteaza!

5 comentarii:

 1. Am citit cartea:X Priveste viata din toate pespectivele. Plus ca mi-a placut sa vad ca mai gamdeste cineva asa in afara de mine... Intodeauna m-am intrebat de ce imi pun atatea intrebari ,sau de ce incerc sa-i inteleg pe ceilalti :xPe scurt mi-a placut muult :D

  RăspundețiȘtergere
 2. la ce editura pot sa o gasesc?ca nu dau de eax(

  RăspundețiȘtergere
 3. cartea se poate cumpara deocamdata doar prin comanda.daca vrei imi poti da id-ul tau si te ajut sa faci rost de ea.

  RăspundețiȘtergere
 4. cum pot face rost de carte ?

  RăspundețiȘtergere
 5. @Anonim...in primul rand ai putea sa lasi un comentariu aici cu date de contact ale tale, site, un mail. Te asigur de confidentialitate.
  In al doilea rand poti intra pe site-ul rao la comenzi online.
  Cum vrei...

  RăspundețiȘtergere

I know you love me...