Pelerinaj la Slobozia - chipul lui Hristos pe un copac

În timp ce noi ăştia păcătoşi, ne duşi la Biserică ne îndopam cu sarmale şi friptură, lucruri incredibile s-au petrecut în ţărişoara noastră scumpă şi dragă. Miracole cu iz de tămâie şi mir.

Chipul lui Iisus Hristos a apărut pe scoarţa unui copac din localitatea ialomiţeană Griviţa. Copacul „sfinţit“, un plop înalt de 8 metri de peste 100 de ani se află la marginea drumului naţional care leagă municipiile Slobozia şi Buzău, aproape de intrarea în comuna Griviţa. În dimineaţa celei de-a treia zile de Crăciun, pe scoaţa plopului a apărut ca din senin chipul lui Iisus Hristos, care ar fi început să verse lacrimi.

Atenţie!!! Urmează declaraţia uimitoare a unui martor.

„Mi-a povestit un vecin care a văzut cum s-a întîmplat totul. A văzut aşa o lumină roşie cum atinge copacul, iar apoi a apărut faţa lui Iisus“.
Vestea s-a răspândit repede, iar zeci de oameni au venit să vadă minunea. Trei zile şi trei nopţi, localnici din întreg Bărăganul au venit să se roage la faţa Mântuitorului de pe scoarţa copacului.


Sunt sigură că aţi început să vă miraţi cum de mai există asemenea specimene care respiră acelaşi aer ca şi voi. Dar staţi puţin, urmează ceva mult mai bun. Mult mult mai bun!


Chipul Mântuitorului nu a apărut într-o scoarţă din copac pe drumul naţional Slobozia-Buzău (dăăăăăăă!!!!), totul a fost doar creaţia artistică unui pictor cultivator de pepeni. Nu! Nu asta este poanta!!!! Pictorul cultivator de pepeni.

Treaba interesantă este că: NIMENI NU L-A CREZUT!!!

Deşi nenea ăla a venit în mijlocul pelerinajului şi le-a spus credincioşilor ce a făcut, ba mai mult le-a şi demonstrat, proştii ăia oamenii nu au crezut.

Pelerinii s-au oprit din rugat şi au strigat la om. „Cine eşti tu, mă, şarlatanule? Asta este o minune de la Dumnezeu! Uite şi tu cum plânge! Vii tu aici să ne strici nouă rugăciunile. Du-te acasă, păcătosule, că nu te credem!“ . „De ce plânge pomul? Zi-ne, de ce plânge? Aici e lucrarea lui Dumnezeu! Du-te acasă şi lasă-ne!“


Poftim??? Ce mă???  C e  m ă ? ? ?

Voi înţelegeţi ce spun eu acum? Ce scriu? E incredibil fraţilor. Pur şi simplu incredibil!!!

Pentru a-i lămuri pe acei credincioşi că minunea nu a fost o minune mai sus clerici ai ţării au răspuns: „Am făcut cercetări şi am descoperit că este un desen. Am trimis un preot care a atins scoarţa copacului şi a observat pe mâini pigmentul de culoare cu care a fost realizat desenul. Analizând situaţia, putem afirma cu certitudine că în cazul de faţă nu poate fi vorba despre o lucrare divină“, -a declarat, pentru independentonline.ro, arhidiaconul Silviu Dascălu, purtătorul de cuvânt al Episcopiei Sloboziei şi Călăraşilor.

Deci aşa ceva e incredibil. Datorită acestor oameni îmi este mie ruşine că trăiesc. Voi realizaţi că sunteţi băgaţi în aceaşi oală ca şi ei? Suntem toţi homo sapiens, toţi avem drepturi şi libertăţi, o Doamneee: TOŢI avem drept de vot. Ăştia au drept de vot??? Ăştia hotărăsc şi pentru noi???

Doamne, Doamne dacă mă auzi, nu te arăta unor fraieri pe o scoarţă de copac pe vreo şosea de centură lângă două prostituate, Doamne dacă mă auzi, fă să dispară proştii ăştia! Dar toţi, înţelegi? Toţi cretinii ăştia care fac de râs rasa umană.

Citatele mai sus menţionate au fost preluate din acest articol.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

I know you love me...