Bianca Drăguşeanu

Presa e într-un continuu orgasm al rating-ului în aceste zile. Cea mai celebră curvă păpuşă de plastic vedetă a ţării divorţează. Sunt convinsă că ştiţi cu toţii povestea acestui personaj monden sinistru aşa că nu are rost să mai intru în detalii. Sunt însă absolut siderată de cantitatea de informaţii pe care mass-media ne-o furnizează zilnic despre această femeie.

ŞOC: Bianca Drăguşeanu a fost cu Prinţu' la Paris!
ŞOC: Dovada că aceştia au fost împreună - factura de la hotel.
ŞOC: Slab Slav anunţă divorţul!
ŞOC: Bianca Draguşeanu a anunţat că se sinucide!
ŞOC: Drăguşeanca face caca ca toţi oamenii!!!

Băi nene? Ce mă interesează pe mine ce face asta?
E doar una din multele curve din România! De ce primeşte tratament preferenţial?
De zile încoace văd şi aud peste tot de Bianca Drăguşeanu. La TV, în newsfeed-ul de la Facebook, în tramvai, în club. WTF? M-am săturat!

Tipa l-a fraierit pe ameţitul ăla de la meteo să o ia de nevastă. Acum toate babele îl văd pe ăla ca pe o victimă. Nu e fraier. E cel mai fraier! Cum dracu' să o iei pe asta de nevastă? O cunoştea fix de 6h şi deja au stabilit data nunţi. Îşi merită soarta, ce credea? Că aia e fată de casă???
În altă ordine de idei, băiatul ăsta nu are mamă? Eu ca mamă i-aş spune lu' fi-miu să nu se lege de proasta aia şi ca argument principal i-aş prezenta puzderia de bărbaţi care i-au trecut prin pat. De unde ştim de ei? De la TV! Tâmpita asta nu numai că e o panaramă curvă femeie de moravuri uşoare, e şi mândră de treaba asta. A ţinut morţiş să-şi prezintă cu mult tantam bărbaţii din viaţa ei.

Ţin minte că individa asta a apărut şi prin vară pe la toate televiziunile să ne povestească drama vieţii ei. Chipurile, peştele iubitul ei de atunci a bătut-o. Fată!!! E simplu, ce ştii tu să faci? Să fi femeia unuia. Păi prestează nene pentru monetarul pe care îl primeşti. Că nimeni în viaţa asta nu îţi dă ceva gratis!

În concluzie, că mi-am pierdut mult din timpul meu preţios pentru personajul ăsta, NU MĂ INTERESEAZĂ OAMENI BUNI CE FACE AIA! ŞI NU AR TREBUI SĂ VĂ INTERESEZE NICI PE VOI! Şi să nu mai aud deştepţi care zic că ei nu se uită la emisiuni de cancan cu asta pentru că un bullshit mare. Mass media oferă ce doreşte publicul nu invers. Dacă vă daţi aşa culţi de ce TVR Cultural nu are rating? Sau orice alt canal care chiar oferă informaţii relevante şi interesante? E simplu. Pentru că oamenii mediocrii dictează agenda publică. Este vorba de hotărârea mulţimii. De ce posturile principale de televiziune ar renunţa la subiecte ce aduc bani?

Hai totuşi să schimbăm agenda publică. Să cerem altceva1 Să ne intereseze altceva! Altfel, femeia asta va deveni idolul copilului nostru. E o discuţie mai lungă şi inutilă după cum se pare...


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

I know you love me...