Adrian Iovan a murit

Ştirea este una tragică. Într-adevăr tragică.
Circumstanţele sunt unele delicate: au murit nişte oameni care încercau să salveze alţi oameni, aeronava având la bord personal medical calificat, misiunea lor fiind să transporte organe în vederea transplantului.

Pilotul avionului era Adrian Iovan. Acesta este cunoscut opiniei publice în urma scandalului de acum câţiva ani, atunci când a împuşcat un om care încerca să îi pătrundă în locuinţă. Iovan a murit, iar gurile rele nu au încetat să apară. Moartea lui este văzută ca o pedeapsă pentru ce a făcut atunci. A curmat o viaţă iar acum i-a fost curmată viaţa. Este trist că nu putem vedea dincolo de aceste lucruri. Iovan a procedat corect, a procedat la fel cum ar fi procedat 99% din oamenii cu capul pe umeri. Trebuia să aştepte poliţia? Să ce? Să apară în 10 de min? 10 min vitale! Până atunci putea să fie mort sau să-i fie omorâtă familia. A acţionat instinctiv, a fost dorinţa de supravieţuire, de omoară înainte să fi omorât. Nu trebuie condamnat pentru asta. Şi mai ales nu îi trebuie pătată memoria acum când a trecut în nefiinţă. Dar aşa sunt oamenii, nemiloşi.

În afară de Adrian Iovan a murit şi o tânără studentă la Medicină. Restul sunt în stare gravă.

S-au prăbuşit undeva la ora 16:00 şi au fost găsiţi la ora 23:00. Toţi membrii avionului erau în viaţă la momentul prăbuşirii, iar moartea celor doi (deocamdată doi, situaţia celorlaţi fiind critică) a survenit în urma hipotermiei. Este absolut fabulos de aflat că în secolul în care trăim, unul aflat în boom tehnologic (Google maps, aplicaţii pe smartphone-uri, echipament de transmitere a informaţiilor către turnul de control, şi multe alte lucruri despre care nu ştiu, dar sunt convinsă că există ), echipajelor de salvare le-a luat atâta timp să ajungă la supraviţuitori. Ba mai mult, cei care au ajuns primii la locul prăbuşirii au fost nişte localnici.

Aşteptăm explicaţiile autorităţilor.
Între timp, ceilalţi membrii ai avionului se zbat între viaţă şi moarte...Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

I know you love me...