Survivor 27 Blood vs Water

Urmăresc cu plăcere show-ul Survivor. Recunosc că mania asta a început acum câţiva ani când am văzut sezonul 3 difuzat pe postul AXN. După finalul sezonului în cauză, le-am văzut şi pe cele precedente. Show-ul a ajuns în prezent la sezonul 27, şi pot spune cu mâna pe inimă că o să continui să-l urmăresc şi de acum înainte cu aceaşi plăcere.

Pentru mai multe detalii despre serial apelaţi la prietenul Wikipedia.

Sezonul 27, care tocmai s-a încheiat a fost unul deosebit deoarece a fost folosit un twist destul de interesant. Cei care au urmărit show-ul sunt obişnuiţi cu Exile Island, cu Immunity Idol, blinde-side-uri reuşite, returning players şi the love ones challenge. Sezonul 27 Blood vs Water, le-a avut pe toate. Twist-ul a fost că participanţii au fost nevoiţi să lupte împotriva celor dragi. O idee interesant că a dat sare şi piper întregului sezon.
Vorbim strict de acesta, pot spune că încă de la început perechile cu care am ţinut au fost cele formate din: Aras-Vytas respectiv Tyson-Rachel. Mi-a plăcut foarte tare de Aras în sezonul în care a mai participat (şi pe care l-a şi câştigat) iar Tyson este Tyson. Nu ai cum să nu îţi placă.

Spoiler alert!

Tyson a ieşit învingător în acest sezon după un parcurs fulminat. The Kingslayer really deserved to have his throne!!! S-a văzut clar încă de la început că acesta a avut clar un joc diferit faţă de ediţiile trecute. Ce a fost mişto însă e că a rămas acelaşi tip funny pus pe şotii. A fost votat de toţi juraţii, cu excepţia votului lui Vytas care îi promisese dinainte să fie eliminat că nu-l va vota. Jocul perfect. Motto-ul serialului este "Outwit, Outplay, Outlast" a fost respectat de Tyson care a făcut din acest sezon unul excelent, categoric în top trei sezoane preferate. 

Şi pentru că vorbeam de topuri, cei de la TvBlog făcuseră un poll legate de sezoane preferate. Coincidenţă sau nu, top trei sezoane votate au fost şi cele preferate de mine. Concurentul meu preferat este şi va rămâne Boston Rob, un adevărat maestru al acestui joc. În opinia mea, Mariano este cel mai bun concurent Survivor. Prin el, a intrat pe lista favoriţilor Tyson care după cum ştiu cei care au urmărit serialul, a fost cel care a orchestrat blind-side-ul prin care a ieşit Rob. Cât despre un al treilea câştigător, pot spune că mi-a plăcut extrem de mult de Parvati. Un alt jucător genial Survivor.
Aştept cu mare interes sezonul 28. După preview-ul dat la Reuniune, se anunţă a fi unul poate la fel de bun ca acesta. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

I know you love me...