Jurnal studentesc [part 8]


Data: 19.01.2013
Mood: Anxious
Melodie: Muse - Feeling goodONCOMMUNICATION este o serie de intalniri inspirationale intre actualii si viitorii profesionisti ai industriei de comunicare. SNSPA este in spatele acestui program excelent.
Pana acum s-a desfasurat o singura intalnire. La aceasta a fost invitat Adrian Botan, de la McCann. Intalnirea a durat 2h. De la ora 20:00 - 22:00. Am aflat lucruri interesante, lucruri pe care le poti afla doar de la acesti specialisti care activeaza in domeniul advertising-ului. In plus, am primit niste insight-uri folositoare pe viitor, in legatura cu meseria de advertiser.

Intalnirea viitoare este programata pt 21 ianuarie 2013. Iar invitatul va fi, nici mai mult nici mai putin decat BOGDAN NAUMOVICI. (drum rool please!!!). Desi am examen la prima ora a diminetii, no way in hell I'm gonna miss this!

E un vis indeplinit! Datorita lui si a lui Andi Moisescu, m-am indreptat spre advertising. Oportunitatea de a-l vedea, de a-l asculta e echivalenta cu intalnirea unui baietel de 5 ani cu Messi (sau un alt fotbalist bun).

I can't wait! Revin cu detalii, stay tuned.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

I know you love me...