Maraton de 24 de ore Maroon 5 si Coca Cola.

Timp de 24 de ore, fanii formatiei Maroon 5 pot intra in legatura cu membrii, avand acces la studioul de inregistrari.  Acestia pot interactiona live cu formatia contribuind la compunerea versurilor, a ritmului a noii piese. Link de acces. Studioul de inregistrare va fi dotat cu tehnologie de ultima ora, pentru a permite trupei sa comunice cu fanii din intreaga lume. Interactiunea va fi posibila prin intermediul unui sistem de proiectie, bazat pe miscare, ce va proiecta mesajele si comentariile fanilor pe peretii studioului, acestea fiind transmise astfel direct membrilor trupei. In acest fel, studioul de inregistrare va deveni o interfata care le va permite membrilor formatiei sa interactioneze direct cu fanii.
Maratonul de 24 de ore face parte din campania globala “Coca-Cola Music”, un proiect muzical inovator oferit de Coca-Cola tinerilor care au astfel sansa de a participa la procesul de creatie si de a observa munca artistilor de top ai industriei muzicale.
De-a lungul a 24 de ore, fanii vor putea transmite cuvinte, imagini si comentarii ca surse de inspiratie pentru noua melodie, avand totodata sansa de a adresa intrebari si de a vota diferite propuneri ale formatiei.
Adam Levine, solistul Maroon 5, a declarat: „Toti ne amintim de momentele adolescentei, cand cantam in camerele noastre, incercand sa ne imitam idolii. Asadar, sa poti lua parte la un proiect global, care ofera o incursiune in ceea ce se intampla in spatele usilor inchise este cu adevarat extraordinar. Suntem nerabdatori sa ne alaturam proiectului Coca-Cola Music si sa permitem fanilor din intreaga lume sa ia parte la procesul nostru creativ”.
In Bucuresti, fanii sunt asteptati de Coca-Cola si Radio 21 in clubul  Maxx, marti, 22 martie, incepand cu ora 19.00 pentru a urmari sesiunea de inregistrari si pentru a-si aduce aportul la crearea celei mai noi piese Maroon 5, ce va fi prezentata ulterior lumii intregi.
Sursa
Coca Cola si Maroon 5- doua dintre placerile mele nevinovate fara de care nu pot trai...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

I know you love me...