Asa ceva...

In primul rand, imi fac mea culpa, pentru ca print-screen-urile sunt facute unei prietene d'ale mele de pe Facebook. Trag concluzia de aici ca nu sunt destul de selectiva cu acceptul de pe FB. Desi nu dau accept mosilor libidinosi, "taranilor" (si nu ma refer aici la omul ala care munceste pe camp, ci la taranu' ala care iti lasa mesaj privat cu "dami shi mie ad pe mess, ia idul meu, scumpo :*), nu dau accept persoanelor necunoscute cu care nu am cel putin 5 prieteni in comun, si de obicei inainte sa accept, ma uit si pe profilul omului ca sa nu ma trezesc in situatii ca astea. Dar individa asta nu stiu cum a scapat selectiei drastice. Habar nu am!


In al doilea rand, cand am vazut postarile tipei, mi-au venit in cap urmatoarele proverbe "nu te c**i in gustul omului", "daca prostia ar durea, unii ar urla in chinuri" si "Mare iti e Gradina, Doamne!".  Cum ma, poti spune ca asculti orice? Adica postezi Poison de Alice Cooper si dup'aia Sorin Copilu' de Haur??? C'mon!
Asta concureaza cu imbecilitatea pe care am auzit-o anul trecut, cum ca rockerii asculta manele la maxim, "pe sistem", atunci cand ajung acasa si nu-i vede nimeni.

Desi, m-am certat cu o multime de persoane de a lungul timpului, pe tema asta, eu raman la parerea mea, nu poti asculta orice. Si nu suport intrebarea aia, "Da' ce ma? La petreceri asculti Nirvana in loc de manele? Da! Am fost la petreceri, la petreceri de calitate, la care m-am simtit bine si fara sa ascult Salam sau alte alimente de genul asta.

In al treilea rand...de fapt nu...nu, nu, nu, nu exista in al treilea rand, pentru ca nu am de gand sa scot in evidenta ca melodiile de calitate ale unor artistii talentati au 4 like-uri dar maneaua aia cretinoida a unui strans de c***e are 16. Nu vreau sa intru in polemica culturii muzicale ale generatiei anilor '90.

Concluzie:
Intrebarea intrebarilor nu e "a fi sau a nu fi?"...Intrebarea e "pai, fata manele sau marilyn manson?"
Raspuns: De toateeee...fara numar, fara numar....

2 comentarii:

  1. 1. Nu te poţi căca în gustul omului dar te poţi căca lejer în gura lui ca să-i schimbi gustul :)).

    2. Referitor la faza aia cu "la petreceri / la beţie asculţi manele"... cam expirată. Adică, da asculţi manele la petrecerile la care 90% din invitaţi ascultă manele şi în maşină sau în telefon. Eu anul trecut îi înnebuneam pe colegii de cameră când mă îmbătam: Nightwish şi Haggard. Şi de obicei ascult lucruri mai light :).

    RăspundețiȘtergere
  2. Perfect de acord cu prima afirmatie :))

    Sincer, si eu imi innebunesc uneori prietenii la petreceri. Pe la sfarsitul serii, inainte ca gasca sa se sparga, ii pun sa asculte (de multe ori pe repeat) melodiile "Smells like teen spirits" si "Shakin' hands" de la Nickelback. Deja s-au obisnuit...:)

    RăspundețiȘtergere

I know you love me...