Greu...

E greu cand celalalt nu te iubeste. Cand prefera sa-i spuna alta in fiecare seara inainte de culcare, "Noapte buna!". Cand vocea ta nu-l mai topeste. Cand miciile tale nebunii care il fermecau inainte, acum ii se par niste prostii. E greu sa devii din "the one", doar una oarecare din trecutul lui...

E greu si atunci cand crezi ca dragostea ta ajunge pentru amandoi.Sau atunci cand inca mai crezi ca exista conceptul de "noi". Nu e mai usor nici atunci cand la "Te iubesc"-ul tau ti se raspunde cu "Si eu..."

E greu sa auzi din gura lui, aceeasi care te-a sarutat ani intregi si ti-a soptit cuvinte frumoase, ca nu mai e ce a fost. Ca acum prefera sa-si petreaca noptiile cu altcineva. Ca ea e cea cu care vrea sa-si petreaca restul vietii. Ca ea, e norocoasa care ii va purta copii cu ochii albastrii.

Te iubeste, dar te inseala.Te iubeste, dar te dezamageste. Te iubeste, dar nu te aprecieaza. Te iubeste, dar ii este rusine cu tine. Te iubeste, dar are nevoie de libertate. Te iubeste, dar nu realizeaza cand te raneste.

Nu te iubeste!!! TU il iubesti, dar nu merita...

5 comentarii:

  1. de cat timp sunteti impreuna ?

    RăspundețiȘtergere
  2. citeste si el blog-ul tau ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu. Eu nu scriu pentru el, pur si simplu e locul meu in care imi exprim sentimentele. Nu mi-as dori sa citeasca vreodata...

    RăspundețiȘtergere

I know you love me...