Next Diva

"Diva este modelul de feminitate al noului mileniu. Ea are o personalitate complexa, care intriga si domina totul in jur. Este memorabila, carismatica si un lider innascut. Are calitati vocale, actoricesti, o atitudine aproape insuportabila, clasa si mai ales stil. Este un personaj ce trebuie si poate face istorie.
Next Diva este o femeie captivanta, stralucitoare, ce isi doreste cu toata fiinta sa devina un star. O femeie ce are calitati multiple si puterea de a realiza mai multe lucruri in acelasi timp. O femeie ce se abandoneaza in lumina reflectoarelor umbrindu-le cu stralucirea sa." (preluare de aici).

Ok, deci motiv de bucurie, s-a lansat emisiunea (ma rog, e lansata de mult, e deja la al doilea sezon) care promoveaza pitipongeala la nivel national. Next Diva este emisiunea in care diferite domnisoare se prezinta si incerca sa impresioneze juriul care are sarcina dificila de a alege persoana cea mai superficiala, plastica, fara minte dar cu un corp care aprinde imaginatia publicului masculin.
Zapand printre programe, vad niste momente din preselectiile pentru emisiune. Mii de participante, care stau cu orele pentru 2 minute de glorie, vor sa se faca remarcate pentru o cariera la tv (visul lor de cand erau mici), moderatoare sau asistenta de platou (jobul asta chiar exista?), si spera din tot sufletul sa fie viitoarea Monica Columbeanu, in zilele ei bune, desigur.
Apar in fata a trei persoane renumite (???), Andreea Banica, Dan Boerescu si un tip Tonkis (who?) care le pun sa danseze pe diferite tipuri de muzica, sa-si etaleze talentele vocale si chiar sa-si arate formele. O tipa a fost pusa sa-si taie bluza pentru a-si descoperi decolteul. Am vazut atatea momente penibile: dans la bara, tolaneala sexy pe o canapea, miscari lascive pana la podea, ceva ce semana cu fredonatul, demachiari pe loc, jocuri cu o esarfa, si ma intrebam daca ma uit la preselectiile pentru o actrita de softporn.
Concluzia? Pentru a modera o emisiune sau a fi asistenta de platou e nevoie de o tipa 90-60-90, blonda de preferat, capabila sa poarte fuste scurte fara lenjerie si decolteu generos. Nu prea conteaza ca nu stie sa lege o fraza si ca face dezacorduri, atata timp cat are o atitudine de figuranta, de pitipoanca e o adevarat diva. O diva de Dorobanti si de romania cu "r" mic.
Asta inseamna sa fi diva? Mi-e rusine de tara in care traiesc in care sunt promovate curvele femeile care se culca cu toti barbatii sus pusi pentru o clipa de celebritate si care uita de respectul de sine, de mandrie...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

I know you love me...