Valentine's Day

Urasc Valentine's Day.
Urasc conceptul de "hai sa avem o zi speciala cand prostu' ii cumpara proastei flori, inimioare rosii si bomboane si ea se simte apreciata". (va rog inlocuiti termenii urati folositi de mine cu iubitul si iubita, sau orice alt apelativ care se potriveste dvs- eu nu suport chestiile astea).
Am avut ghinionul ca in ziua asta oribila sa merg pana la o prietena. Pe drum, am vazut o gramada de cupluri fericite, ea cu flori si pungulite in maini, el tinand-o dupa gat, timid. Yuck. People, e doar o zi. Chiar trebuie sa sustinem campania asta stupida de marketing care a innebunit pe toata lumea? Stop!
De ce ne trebuie o zi speciala in care sa ne aratam dragostea? Asta trebuie facuta zilnic, si nu prin declaratii siropoase, buchete imense de flori si bomboane de ciocolata, sa nu uit nici de oribilele inimioare de plus cu " I love you"...Iubirea trebuie aratata prin gesturi simple, prin priviri, printr-un compliment simpatic.
Sincer, eu as aprecia mai mult daca de Valentine's Day persoana cu care sunt, sa se comporte normal, adica m-as simti ca o imbecila daca as primi tot felul de tampenii atunci si in restul anului ar fi indiferent....
Stiu sunt o ciudata...sau nu...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

I know you love me...