Motiunea impotriva Guvernului

Am fost prinsa azi (la propriu ) in valtoarea Bucurestiului.Desi sunt obisnuita cu aceasta agitatie, azi parca a fost prea mult.Adaugati la cei 80.000 de protestatari anuntati de presa ca vor fi prezenti la mitingul pentru sustinerea motiunii, cateva mii de oameni stransi la moastele Sf Dimitrie si nu in ultimul rand meciul Stelei impotriva Sportului.
Pe orice traseu as fi vrut sa ma intorc de la facultate era blocat, nu am scapat deloc de aglomeratie.

In alta ordine de idei, motiunea a fost respinsa, asadar Guvernul Boc 5 ramane in picioare (eu am spus ca nu scapam asa repede de ei),pentru ca motiunea să fie adoptata, era nevoie de 236 de voturi in favoarea acesteia. Cu toate acestea, doar 219 parlamentari si-au exprimat votul.
Premierul a anuntat deja ca va continua cu procesul de reforma, chiar daca aceasta este vehement contrazis de opozitie si de mase.Considera ca acesta este singurul mod de iesire din recesiune.
Pe romaneste spus, nu-i pasa ca romanii mor de foame, ca e imposibil in 2010 sa traieste dintr-un salariu mizer de 600 ron, ca pensionarii au lucrat 40-50 de ani pentru ca acum adunarea asta de mascarici sa spune ca au pensii prea mari, de asemenea il doare fix in c*r de elevi si studenti care nu sunt sprijiniti absolut deloc si sunt tratati ca niste cobai intr-un "laborator de opinii".
M-am saturat deja sa comentez tot circul asta, pentru ca o fac in van.Nimeni nu ne asculta.
"Demos" inseamna popor in limba latina si "democratie" ar insemna puterea poporului.Noi avem ceva de zis?Ne asculta cineva?In Romania nu e democratie, e totalitarism in adevaratul sens al cuvantului...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

I know you love me...