He's out of my life

Read this first: http://nameless-1830.blogspot.com/2009/10/end.html


Privesc pe geamul aburit unde afara picaturile au creat un labirint umed inteles doar de ele...
A inceput din nou ploaia.Aceasi ploaie ucigatoare care m-a incercat si in trecut.Acum insa, nu picura, nu ploua incet, ci e o adevarata furtuna.Fulgerele si tunetele alterneaza amintind parca de montagne russe-ul trait iar picaturi mari lovesc cu salbaticie in geam.Sunet inconfundabil al durerii, al suferintei...
Inima odata intreaga, s-a spart in milioane si milioane de bucati care s-au imprastiat in neant.O mai pot recupera? O mai pot intregii? Ciudat este ca o simt batand doar cand sunt langa tine.Bate atat de tare de parca ar vrea sa iasa din piept si sa plece, nu mai vrea sa te simta, sa fie ca inainte, langa inima ta.
Ca voi gandi cu mintea, nu cu inima mi-am promis eu odata ca voi face, stiind ca in momentul in care lasi inima sa hotarasca in locul ratiunii aceasta nu i-a hotarariile cele mai bune, iar consecintele acesteia distrug.Mi-am incalcat promisiunea, am trecut peste orice reguli impuse, am ignorat ceea ce mi-a spus instinctul si mi-am urmat inima.M-am lasat purtata de sentimente, un amalgam de emotii si trairi pe care nu le-am mai simtit niciodata.Si am fost fericita, poate prea fericita si datorita acestui fapt am fost pedepsita.Tot zidul construit impreuna s-a daramat, si inca nu stiu daca a fost o prabusire lenta, caramida cu caramida sau o explozie.Era o fortareata care inconjura dragostea noastra de orice interferenta, de orice obstacol, de orice piedica.
Nu mai am lacrimi, nu mai am sentimente, nu mai am nimic.Goala pe dinauntru.Vid.
Voi ramane cu amintirile noastre devenite acum ale mele.Tu nu le meriti. Tu ai aprins chibritul, ai privit fumul inaltandu-se, ti-a placut mirosul intepator, te-ai bucurat de frumusetea flacarii, i-ai simtit caldura, erai fericit atunci cand flacara era din ce in ce mai mare, mai puternica, dar a inceput sa-si piarda din intensitate si de frica sa nu fi ranit ai aruncat chibritul, calcand pe el.Eu am avut acelasi chibrit, insa eu am am riscat sa ma ard si la sfarsit l-am pastrat intr-o cutie.
Iti doresc sa iubesti, sa iubesti atat de mult incat sa doara.Sa traiesti pentru iubirea aia.Sa pui suflet, sa-ti asculti inima, sa te lasi purtat pe aripile fiorului dragostei.Sa faci compromisuri, sa cedezi, sa crezi ca nu esti indeajuns de demn de dragostea primita.Sa renunti la viata ta, sa te dedici trup si suflet, sa renunti la tot pentru ea.Sa ai incredere orbeste, sa nu vezi pe nimeni altcineva.Asta iti doresc!

Soarele a apus demult.Ploaia neiertatoare s-a instalat.Acum e noapte.
Incerc sa inchid ochii, sa ignor furtuna de afara si cea dinauntru meu, incerc sa dorm, sa uit, sa ma resemnez cu ce s-a intamplat.
Insa cred ca va fi o noapte foarte lunga, nesfarsita, fara scapare, obositoare, dureroasa si sincer, nu cred ca voi vedea foarte curand un alt...rasarit.

6 comentarii:

 1. Sigur, te adaug acum, sper ca e ok daca la nume scriu "Nameless", eu as dori "Pucca" sau "IarnaTuEstiMareaMea". :) mult succes in continuare!

  RăspundețiȘtergere
 2. Ioanaaa... IOANA!!!

  Nu te recunosc.

  Unde e Ioana pe care o stiam eu? Unde?

  Eu te iubesc. Traieste pentru cei care te iubesc, nu pentru o amintire dureroasa.

  RăspundețiȘtergere
 3. Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la office@falvorotarybids.ro

  RăspundețiȘtergere
 4. Orice noapte se termina... si chiar daca nu vrei sa vezi rasaritul, el te asteapta de dupa perdea ...

  RăspundețiȘtergere
 5. pointed."ziua de dupa"
  http://euvreausa.blogspot.com/
  imi place cum scrii, trist dar profund:)

  RăspundețiȘtergere
 6. daca am trimis si alte comentarii dar anonime , nu le aproba:D

  RăspundețiȘtergere

I know you love me...