Seism 25 aprilie 2009

Cutremur aseara 25 aprilie 2009 orele ~20:38

Se spune ca seismul a avut intensitate medie, 5,3 pe scara Richter cu epicentrul in zona Vrancei.In Bucuresti s-a resimtit la o magnitudine de 3 - 4 grade pe scara Mercalli.
In timpul cutremurului vorbeam la telefon.Am ramas uimita si nu stiam ce sa fac.Am realizat ca e cutremur dar tot vorbeam.Nu m-am speriat.Eram putin panicata.(sunt claustrofoba-si ma gandeam cum ar fi daca m-ar fi prins cutremurul in lift, in acele momente).
Ce m-a deranjat.Nu mai functiona nicio retea telefonica.Nici Orange, nici Vodafone, nici Cosmote, nici Romtelecomul.Apoi, la vreo 15 minute dupa cutremur, se putea telefona insa pe o perioada de timp limitata.5 minute,-se intrerupea.6 minute-se intrerupea.Asa vreo jumate de ora.Si greu prindeai semnal...
Am vrut sa telefonez urgent la Raluca sa vad daca au patit ceva, norocoasele-stau la etajul 10!

2 comentarii:

  1. Da...poti sa crezi ca eu dadeam mesaje atunci? Si dupa ceasul meu cutremurul a fost la 20:19...anyway...nu a fost [prea] rau:))

    RăspundețiȘtergere
  2. Da..romanii au tendinta sa faca din tantar armasar. Asa ca au profiatat de cutremur ca sa sunte toate rudele si cunostiintele,de aia s-au blocat retelele. Si au mai fost si telefoanele de la 112, cu intrebari fara sens si stupide, asta in cazul ca cineva care chiar poate are nevoie de ajutor...sa nu mai poate suna...dar asta e romanu

    RăspundețiȘtergere

I know you love me...