I miss..

*Summer.
Vreau sa vina again vara sa ma pot trezi tarziu sa mananc cu Nana a mea ou la canuta si sa beau fresh de portocale.Sa-mi petrec all day long outside cu toti prietenii mei.No presure at all.Fara deadline-uri stupide, doar sa lenevim, sa vorbim, sa ne plimbam pe strazi fara vreo destinatie anume, doar distractie.

*Mare.
Vreau sa ma trezesc intr-o dimineata sa-mi strang costumul de baie, mp4, banii, telefonul, prietenii si sa plecam la mare.O zi.Atat.O zi.(Nu sunt lacoma).

*Old friends.
As vrea sa vorbesc cu fostii mei colegi din generala.Multi dintre ei sunt in acelasi liceu cu mine dar nu mai suntem cum eram inainte...

*Food.
Imi este dor de varsta in care putem manca orice vroiam fara sa ma gandesc la consecinte.

*Parinti.
Stiu ca suna strange dar vreau sa mai am 10 ani si sa ma bucur la inghetata-spaga de la tata ca am fost la sifoane.Sa stau in pat toata ziua cand sunt racita si mama sa fie ingrijorata petru mine.

*Casa.
Imi este dor de vechiul meu apartament.Imi este dor de strada aia.De sunetul scos de rotiile masinilor pe piatra cubica.De scarile inguste.De mirosul magnoliului din curtea interioara.De vecini.De razele soarelui care se rasfrangeau vara printre jaluzelele mele orizontale.De mine cand eram copil...

Un comentariu:

  1. Si acum eu citez "unde esti copilarie cu padurea ta cu tot?..."


    p.s si mie imi e dor de anumite perioade...ca atunci cand ne distram cu bunicul toate 3...mai iti aduci aminte? :)

    RăspundețiȘtergere

I know you love me...