Radio Guerrilla

Radioului Guerrilla i s-a ridicat licenţa de transmisie. Haterii sunt acum fericiţi că radioul hispterilor s-a închis.
Eu ascultam Radio Guerrilla. Muzică mişto, emisiuni interesante, moderatori inteligenţi şi campanii geniale.
Descrierea de pe pagina de Facebook a postului spune totul: "...Ne place libertatea si nu libertinajul de consum. Ne place sa punem cap acolo unde altii vad doar capatul. Facem din muzica o arma si lovim cu cele mai bune piese, inaintea tuturor..."

"Sfarsitul anului 2004 gasea spatiul FM sufocat de radiouri-robot, lipsite de conţinut şi cu formă monotonă. Ascultatorilor nu le erau oferite repere-model, demne de urmat şi de admirat. Radioul fusese transformat într-o maşină care vorbeşte fără să asculte şi să stimuleze reacţii coerente. Publicul era dispretuit şi programat cu sange rece să participe la un experiment de anticomunicare în masă.
Pe 29 noiembrie insa, a aparut Radio Guerrilla, o formaţiune de eliberare a radioului de sub teroarea amorţirii, a lipsei de comunicare reală, care urmareste instaurarea stării de normalitate a dialogului, a bucuriei jocului, a inventivităţii şi empatiei. Un radio premium, care si-a propus sa fie adult în conţinut, personalitate, stil de revoltă, atitudine, informaţie şi muzică.

Eliberadio continua..."

În opinia mea, cea mai reuşită iniţiativă a lor este să ureze "La mulţi ani" într-un mod inedit, oamenilor importanţi, speciali. Fie că sunt actori, cântăreţi sau regizori, în viaţă sau nu.

Respect Radio Guerrilla (care transmite acum în mediul online)!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

I know you love me...