Partea urata a Facebook-ului

Facebook-ul a devenit in ultimul timp un fel de Hi5 lame. De ce spun asta? Primesc zilnic tot felul de mesaje stupide de la indivizi care cred ca, din moment ce mi-au zis ca sunt frumoasa/sexy/cool/super/draguta/ eu cad pe spate si ma intalnesc cu ei. Ei bine, eu nu fac parte din gloata proasta a Romaniei, a pustoaicelor de 15 ani care cred ca isi vor intalnii marea dragoste pe net. Mie tipii care dau astfel de comentarii sau mesaje mi se par niste penibili, niste imbecili. Aaaa, vrei pe cineva? Penisul  sufletul tau doreste o persoana alaturi? Te simti singuri? Iesi nene afara in lume!!! Nu te ascunde in spatele unui monitor. Socializeaza. Fa-ti prietenii noi.

Mi-am restrictionat profilul ca sa fiu sigura ca nu mai primesc astfel de mesaje. Acum tactica s-a schimbat. Nu mai primesc mesaje, acum primesc ciupituri (pokes). Dar sunt multumita! Cel putin nu mai stau sa citesc tot felul de mesaje creepy. Ca de exemplu:  "buna scumpix, esti foate dlaguta. stiu ca poate primesti mesaje mai mereu de la fel si fel de baieti urati sau prosti dar sa sti ca eu sunt un baiat cuminte frumos destept si nu insel. si poate deja ma ignori din instinct dar daca nu o faci, te rog io sa nu o faci as vrea sa sti k miar face placere sa ne cunoastem mai bine daca esti si tu de acord ! astept un raspuns inmdiferent care ar fi el ! ms moolt scumpix. te poop dooolke" 
Mesajul asta nu m-a lasat masca. No comment!
Un comentariu:

  1. Mare parte ai dreptate în ceea ce ai scris. Oricum nu cred ca era o nevoie sa te afirmi in ceea ce priveste nemultumirea ta fata de "fanii" de pe facebook. Daca cineva iti apreciaza fotografia printr-un comentariu in care îţi spune că eşti frumoasă nu trebuie neaparat să fie "lingăi" :*.

    RăspundețiȘtergere

I know you love me...