Dragostea

"Dragostea este un sentiment complex, manifestat prin afecţiune puternică. Definirea sa este un demers dificil, cauzat de complexitatea manifestării sale, dar şi de diversitatea legăturilor afective cuprinse de acest termen." (Source)


Pana si The Godfather-ul internetului a.k.a Wikipedia nu poate da o definitie corecta dragostei.Pentru ca dragostea nu se exprima sau explica, se traieste, se simte...

Lumea asociaza dragostea cu fericirea.Nu sunt sinonime.Nicidecum.Dragostea este perceputa altfel de fiecare.De aceea intr-o relatie iubesti cu toata fiinta si esti gata sa faci orice pentru celalalt iar in alta poti fi mai rezervata si sa nu daruiesti totul.

Daca ai norocul sa gasesti "true love" mie imi place sa cred in asa ceva, esti implinit sufleteste.Ai gasit persoana potrivita.Nu mai auzi nimic, nu te mai intreseaza altii, esti doar tu si el.Atat!Si aveti Lumea la picioare.

Eu cred ca dragostea este ceva sublim.Cum fiecare individ este o persoana unica in lume, asa si dragostea este diferita.Si nu toata lumea o gaseste.Fiecare trebuie sa caute prin drumul vietii persoana destinta lui, sufletul pereche.Si atunci cand o gaseste sa se bucure de ea, sa o pretuiasca si sa o respecte.Pentru ca, odata pierduta, nu o mai regasesti niciodata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

I know you love me...