Sunt aiurita si se ia!


Suuuuper tare cartea!
Mi-a placut mult si subiectul cartii dar captivante sunt dialogurile spumoase dintre personaje.Heaven si Brady.
Ms. Crane a avut o super idee atunci cand a scris cartea din perspectiva fiecaruia.E misto atunci cand observi fiecare situatie interpretata altfel din prisma fiecaruia.
REZUMAT
Eroina cartii, Heaven, frumoasa, haioasa si cu capul in nori, lucreaza la o firma de PR din New York, iar singura ei grija e sa se casatoreasca. Insa viata ei, cu profesie si ganduri de maritis cu tot, e data peste cap. Ajunge chelnerita intr-un restaurant de fite si in blocul ei se muta un tip la fel de zapacit ca ea, Brady Gilbert. Intre Heaven si acest barbat cu farmece de Hugh Grant incepe un joc de-a soarecele si pisica, condimentat cu umor si tensiune.

2 comentarii:

  1. de cand caut cartea!a aparut de mult!am auzit de ea de cand a aprut dar nu eram interesata!dupa ce au citit'o colegele mele din clasa mi'au spus cat de tare e si de'atunci o tot caut!intre timp mi'am luat "Vai,ce-am uitat!" de aceeasi autoare!si asta e tare:X! am dat comanda de "Sunt aiurita si se ia"intr'o librarie de 1000 de ori!adica,vreau sa spun ca am dat comanda odata dupa care veneam nerabdatoare a doua zi sa vad daca a venit!bineinteles ca nu avea cum sa vina asa repede!am inceput sa vin din luna in luna!mi'au spus la un moment dat sa fac din nou comanda "pana ii zapacim si o aduc".....DECI,INCA O ASTEPT!

    RăspundețiȘtergere

I know you love me...