Have a little patience

Toata saptamana am avut nervi pe o tipa de la scoala.Eu nu aveam atatia dracii, dar in fiecare ora, fiecare pauza, 5 zile pe saptamana, plus cateva ore bonus in week-and, am fost pur stresata de o colega.
Fire mai calma,nu am vrut sa ma implic (plus ca nu mi-am incalcat juramantul facut la sf anului trecut:ca nu mai vb urat :P) dar ea nu....Nu se lasa...Punea ea ceva la cale!!!
Mi-am dat seama cand a inceput curatenia (de buna voie) in dulapul clasei. Intru in kls si WTF????Caietele tipei la gunoi."Vali, gata,termina,nu exagera!".
Nothing!
M-am enervat ca nu se procedeaza asa.Avem pretentia ca persoanele din jurul nostru sa ne trateze cu respect,sa nu ne considere niste copii.Si ea face asta...Am iesit val-vartej din kls si....OMG! Nu e adevarat.Dau nas in nas cu tipa..."Pai, stai sa-ti zic ceva, nu intra in clasa ca au fumat unii,stai ca e Cola varsat."Nimic.A intrat pana la urma. Ce a urmat?
Sedinta la directiune unde clasa a fost sanctionata, tipete, s-au dat si ceva palme....ahhh si mi-am incalcat juramantul.Fuck!!!!

Un comentariu:

I know you love me...