Dependenta de dragoste

La o discutie foarte sincera cu una dintre prietenele mele, a spus ceva de genul: "Sunt dependenta de multe c***turi, iar dintre toate, dragostea este cel mai de c***t drog". Nu stiu daca a inventat ea chestia asta, a auzit-o de la cineva sau pur si simplu a gasit-o pe net, insa m-a pus pe ganduri.

Sunt dependenta de multe chestii: sunt dependenta de tigari, nu pot renunta la acest viciu desi am incercat aproape orice, sunt dependenta de cafea, daca nu beau cel putin 2 cafele pe zi, am o stare irascibila si nu te poti intelege cu mine absolut deloc. Sunt dependenta de muzica, ascult muzica oriunde, oricat si oricand; fie ca imi fac temele, ma duc spre scoala, fac curatenie, citesc sau vreau sa dorm. Am un card de 8 GB plini de muzica, cu playlist-uri care varieaza in functie de mood-ul meu din ziua respectiva. Sunt dependenta de atentie, imi place sa fiu in centrul atentiei, sufletul petrecerii, imi place sa mi se ceara sfaturi, sa le dau si acestea sa fie respectate. Sunt dependenta de citit: daca nu citesc cel putin o carte pe saptamana, innebunesc. Sunt dependenta de seriale: vizionez cca 25 de seriale on-air si atunci cand acestea sunt in pauza ma uit la un serial deja terminat. Seara nu ma culc inainte sa-mi vad episoadele aparute in ziua respectiva.

Mai sunt multe chestii la care nu pot renunta dar, sa revenim la dragoste. Sunt dependenta de dragoste. Sunt o vesnica indragostita. Nu stiu cum as putea trai intr-o lume in care nu m-as simti iubita, apreciata. Fostul meu prieten nu intelegea cata nevoie de afectiune, de apropiere, de atentie, aveam nevoie. D'aia nici nu a mers.

Poti face rost de tigari, cafea, muzica, seriale, internet etc foarte usor, dar de dragoste nu. Ea nu se gaseste pe toate drumurile. Nu o poti procura usor si nu e la indemana oricui. Nu o poti cumpara, nu o poti inchiria. O poti oferi in speranta ca o vei primi si tu la randul tau. Nu poti negocia dragoste sau nu-i poti stabili un pret. Nu poti hotara cand sau pe cine sa iubesti sau sa nu mai iubesti. Nu poti impune cuiva sa te iubeasca si nu-ti poti impune tie sa iubesti.

Dragostea este intr-adevar cel mai de c***t drog. Sunt dependenta si ma gandesc sa ma internez la rehab. Dar sunt sigura ca nu exista vreun tratament pentru asta. Dependenta asta, trebuie sa treaca de la sine...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

I know you love me...