Searching for soul-mates...

Exista multe legende din mitologie referitoare la sufletele pereche.Mie imi place cel mai mult cea conform careia, in trecut, exista o fiinta care avea doua capete indreptate unul spre celalalt, patru maini si patru picioare.Aceasta fiinta avea un singur suflet.Datorita faptului ca se priveau tot timpul se nascuse o dragoste imensa intre cele doua parti care depindeau foarte mult una de alta.
Zeii se temeau de dragostea acestei fiinte, si astfel a fulgerat-o, rezultand doua fiinte noi.Acestea s-au pierdut una de cealalta, insa se cauta tot timpul.Legenda spune ca e nevoie de aceasi persoana pentru ca sufletul sa fie intreg din nou.Suflete pereche...Nu multi reusesc sa afirme ca si-au gasit sufletul pereche.Pana la urma oricine poate fi sufletul tau pereche.Bazandu-ne pe legenda ar trebui sa credem ca "cel sortit" ar trebui sa fie exact ca noi.Dar asta ar contrazice zicala "Contrastele se atrag".
Sufletul tau pereche e cine vrei tu sa fie!Daca tu simti ca nu exista altcineva in lumea asta mare care sa te iubeasca mai mult inseamna ca l-ai gasit.Dar tu nu cunosti toti oamenii...Poate chiar exista altcineva dar iti este imposibil sa-l gasesti.
Chiar crezi ca atunci cand il intalnesti imaginea se transforma in slow motion, cerul se lumineaza, tie iti stralucesc ochii si parul iti flutura, iar el ramane fara cuvinte? Asta e doar un scenariu de la Hollywood.

Tu hotarasti cine va fi!Iti vei da seama...

Un comentariu:

I know you love me...